Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelsugen Dammbro snart tillbaka: "Det börjar klia i benen"

/

Mitt i alla förluster – här kommer positiva besked för Broberg.
Skadeförföljda Robert Dammbro och Robin Redin är på väg tillbaka.
– Det ska inte ta så lång tid innan jag kan spela igen, säger Dammbro.

Annons

Broberg har förlorat tre raka matcher, men snart kan två av lagets stöttespelare vara tillbaka. För nästan precis en månad sedan tvingades Robert Dammbro att bryta matchen mot Kalix. Återigen var det ljumsken som krånglade. Men nu börjar han se ljuset i skademörkret igen. I måndags fanns han med på isen för första gången på väldigt länge.

– Jag körde med Göran (Härdin, tränare) och det kändes bra efteråt. Tanken är att stegra upp det här och sedan får vi se hur det svarar.

LÄS MER: Dammbro ska kämpa sig tillbaka – igen: "Det är jävligt tungt"

Dammbro säger att han inte räknar med spel mot Sandviken på fredag. I stället är siktet inställt mot dubbelmötet med Tillberga i nästa vecka.

– Morgondagens match känns kanske långt borta. Men de andra två matcherna ligger väldigt bra till. Jag hoppas att det blir bra så jag inte slår upp det igen.

Du måste vara rejält spelsugen?

– Absolut, det börjar klia i benen.

Robin Redin är också aktuell för spel inom den närmaste tiden. Brobergsbacken, som har missat de två senaste matcherna, kollade upp ryggen ordentligt i början av veckan och efteråt kom han med positiva besked.

– Jag har haft lite problem tidigare och sedan drog jag till ryggen mot Vänersborg. Det känns förstås bra att det inte var något värre.

Finns du med på planen mot Sandviken?

– Det vet jag inte. Vi får se hur jag reagerar efter träningen på torsdag, säger Redin.

LÄS MER: Följ Broberg–Sandviken här

Då är chansen betydligt större att Filip Skoglund, som inte fanns med mot Edsbyn senast, är tillbaka i speldugligt skick på fredag.

I Sandviken saknas Daniel Bäck.

LÄS MER: Söderberg: "Edsbyn lägger rätt mycket energi på mig"

Mer läsning

Annons