Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elitserien väntar fortfarande på ett spelprogram

I flera år har elitserieklubbarna gnällt på förbundet över dåligt planerade spelprogram.
Men när de själva, genom Föreningen svensk elitbandy (FSE), skulle planera årets säsong blev det bara kaos.
– Det är bekymmersamt, om jag uttrycker mig milt, att de inte lyckats få till något program, säger tävlingskommitténs ordförande Mats Westling till Falu-Kuriren.

Det är bara lite mer än två månader till elitseriestart, men något spelprogram har inte klubbarna sett till ännu

Normalt ska elitserieprogrammet vara klart i skarven mellan maj och juni – allt för att föreningarna ska kunna planera sponsorträffar och andra arrangemang runt matcherna

I Bollnäs och Edsbyn är sportcheferna Sören Persson och Stefan Karlsson kritiska.

– Så här sent har det aldrig varit och det ställer till det en del. Och risken är väl att det drar ut på tiden eftersom det inte finns nåt förslag som accepterats. Helt klart är att det inte får upprepas, spelprogrammet är grundläggande för mycket vi gör, säger Stefan Karlsson.

– Det är inte direkt bra det här, långtifrån. Det får inte gå till så här. Jag har pratat med Mats Westling och på måndag kommer det ett förslag som vi får fundera på några dagar. På fredag ska det vara spikat, säger Sören Persson.