Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jockes Bakdörr får överföringsservice

Inom några veckor blir det möjligt att skicka och ta emot pengar i Enånger. Jockes Bakdörr har nämligen blivit godkänd som ombud för Western Union.

Annons

Joakim Westlund äger Jockes bakdörr och får Western Unions pengaöverföringstjänst till sin butik i Enånger.

Tittar man på Western Unions hemsida står det att de ser sig som ledande inom globala betaltjänster. Att finnas tillgängliga i stora städer, så väl som på de mest avlägsna platserna på jorden, är i företagets ögon lika viktigt.Näst på tur att nu få pengaöverföringstjänsten är Jockes bakdörr i Enånger.

Läs mer: Evas kiosk blir jockes bakdorr

- Det var en säljare som kom in i butiken från Western Unionen. Jag tyckte det lät bra och är nu godkänd som ombud, säger han.

Joakim Westlund tycker att det är viktigt att poängtera att det inte handlar om att någon bank som ska öppna.

- Det handlar om att kunna skicka och ta emot internationella betalningar.

Nästa vecka är det dagsför installationen och inom de närmaste veckorna hoppas Joakim att kunna erbjuda sina kunder tjänsten.

Läs också: Sommargästerna är viktiga

- Nästa vecka kommer de att installera tekniken som behövs för att jag ska kunna tillhandahålla tjänsten. Så, om vi får till det direkt, så kan vi vara igång snart, säger han.

Det som gjorde honom övertygad om fördelarna med att erbjuda sina kunder tjänsten var att det inte fanns någon bindningstid och ingen fast avgift.

Läs också: Han ska granska Hudiksvalls kommun

- Problemet kan i bland vara att många tjänster har en bindningstid och fasta kostnader, men i det här fallet var det varken eller.

Joakim Westlund är positiv över att ha ytterligare en tjänst som kan locka folk till hans butik,trots att han inte tror att det blir någon större verksamhet av det hela.

Mer läsning

Annons