Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Egen produkt för kontrakt med HHC

Hudiksvalls HC fortsätter att bygga färdigt truppen. I går blev Niklas Zetterström klar för en säsong till. Nu har även en egen produkt skrivit på ett ettårskontrakt.

Hudik Hockey och egna produkten, 19-årige forwarden David Östlin har kommit överens om ett A-lagskontrakt över säsongen 2014/2015.

– Det skall bli jättekul att få spela med så bra spelare i en förening som satsar i min hemstad. Så förutsättningarna kunde inte bli bättre. Jag vet exakt vilken min roll blir och det är att vara jobbig för motståndarna att möta där fysiken blir viktig, säger David Östlin.

Säsongerna 2012/2013 och 2013/2014 noterades David för nio matcher i HHC-tröjan i Division 1. Dessutom har han spelat fyra matcher för Söderhamn/Ljusne.

– Ett bra kvitto för vår verksamhet att vi kan lyfta upp en egen produkt som har en stor vilja och inte kommer göra bort sig inom seniorhockeyn. David har höga ambitioner och har under försäsongen visat ett bra driv, därför vill redan nu lyfta upp honom till ett A-lagskontrakt, säger HHC-tränaren Fredrik Johansson.