Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Egen dag för hela Gnarp

Gnarpsborna samlades på sin egen dag på lördagen. En del marknadsstånd sattes upp, företag visade upp sina varor och verksamhet och det var premiär för filmen om Gnarpsviljan.

Regissören Heléne Aastrup Samuels skildrar den starka viljan som finns i Gnarp i filmen. Premiär för filmen blev det på lördagseftermiddagen.

Utanför skolan stod loppisborden uppställda och skolan bjöd in till öppet hus. De motorintresserade kunde få sitt genom ett mopedrally.

– Jag tror att en sådan här dag har varit efterlängtad av många. Det är kul att det händer något här, säger Elisabet Westrin.

En lyckad dag blev det för Naturklubben som sålde slut på nästan alla sina plantor. Naturklubben består av ett gäng kompisar som säljer bland annat tomatplantor och olika sorters blommor. Pengarna skänker de till olika organisationer, i år ska pengarna sänkas till en fond för isbjörnar. Albin Gräntz, Emanuel Sundin och Simone Kallin skötte affärerna på lördagen.