Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efterlysning: Nu byggs det som aldrig förr – tipsa oss om ditt sommarprojekt

Bygger du en pool, ett utekök eller ett lusthus? Eller gör du något spännande med din trädgård eller balkong? I sommar vill vi göra en serie reportage om små och stora byggprojekt som pågår runt om i Hälsingland.

Sommaren 2020 blir inte riktigt som vanligt. Några resor kan vi inte göra, men samtidigt måste vi ju hitta på något på semestern. I coronapandemins spår går många branscher på knäna, men bygghandeln står stark. I stället för att lägga tid och pengar på att resa iväg startar många byggprojekt hemma eller i sommarstugan.

Bygger du något nytt? Kanske en snygg altan, ett rejält utekök eller ett härligt pooldäck? Anlägger du en ny trädgård, bygger växthus eller något annat fiffigt för växterna? Vad du än gör – tipsa oss så gör vi ett besök hos dig! I vår serie Sommarprojektet vill vi berätta om alla möjliga olika projekt, som kanske kan inspirera andra till att göra samma sak.

Du kan även tipsa om ett projekt som redan är färdigt.

Mejla oss på redaktion@helahalsingland.se, skriv Sommarprojektet i ämnesraden. Glöm inte att lämna telefonnummer och skriv gärna var i Hälsingland du bor.

Vi ses i sommar!