Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter dramat i Förspelet – Hudikkillen Hampus en av deltagarna i Paradise Hotel

Efter en nervkittlande final i Förspelet står det klart - Hudikbon Hampus Marcussen är en deltagarna i Paradise Hotel 2016.
- Det känns hur bra som helst, jag är skitglad.

Läs mer: Hampus från Hudiksvall prövar sin lycka i dokusåpa: "Jag gillar att stå i centrum"

Efter att ha tävlat i olika grenar inom såväl marknadsföring som humor lyckades Hampus Marcussen till slut knipa en VIP-plats. Till hösten ses han i TV-rutan som en av deltagarna i Paradise Hotel. Ett besked som minst sagt kom oväntat.

– Man blev så jäkla chockad, jag kunde knappt reagera. Jag hade inte en tanke på att det skulle bli jag, säger en glad Hampus Marcussen under tisdagskvällen.

Paradise Hotel 2016 spelades in i Mexico, och under tiden var deltagarna konstant bevakade. Något som var både roligt och frustrerande, berättar Hampus Marcussen. Att få vara ensam, om ens för en stund, var inte en möjlighet.

Läs också: Ex On The Beach vs Paradise Hotel - vilken beach-reality är bäst?

– Det är påfrestande att vara instängd under så lång, när man hela tiden har kamerorna på sig. Det är nog det jag saknat mest, att bara få koppla bort och kunna gå iväg för mig själv.

Men trots utmaningarna är det en glad och stolt Hudikbo som återvänt hem. Resan har inneburit en hel del självinsikt. Det var med inställningen att aldrig vara någon annan än sig själv som Hampus äntrade huset.

– Och det tycker jag att jag lyckats bra med. På vägen har jag kommit på lite mer vem Hampus är, och det känns jäkligt bra, säger han.

Det isolerade och intensiva livet i PH-huset gav väldigt lite utrymme till att kunna reflektera över beslut, berättar Hampus.

Läs också: Sundsvallskillen Robbin Jonsson, 26, skulle inte tveka att göra om det

– Det är svårt att tänka, allt bara sker. När jag tänker tillbaks förstår jag alla val, och det har blivit så tydligt vem jag är när jag går på autopilot, säger Hampus Marcussen.

Allt som allt är Hudiksonen nöjd med sin insats. Nu väntar både deltagaren själv, familj och vänner med förväntan på säsongsstarten i augusti. Ingen av deltagarna har fått se programmet än.

– Det känns jäkligt spännande. Min mamma är nästan mer peppad än mig, säger Hampus och skrattar.

Den oro han känt överhudikbornas eventuella reaktioner har visat sig varit i onödan.

– Jag var faktiskt rädd för att det skulle bli mycket skitsnack runt det, men Hudik har tagit det med kärlek. Jag är så himla glad att alla varit så positiva.

Hur tänker du fira platsen i PH-huset?

– Ikväll blir det nog ganska lugnt. Men på onsdag kväll blir det fest utan dess like. Då är alla välkomna, säger Hampus och skrattar.

Här kan du se alla avsnitt av Förspelet.