Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Edsbyns IF firade 100 år

På lördagen firade Edsbyns IF 100 år som förening. Under klubbnamnet ryms bandy, fotboll, alpint, friidrott och handboll och alla fick sin plats under festligheterna.

Annons

Många föreningar från Hälsingland var på plats för att gratulera Edsbyns IF, och 1 250 personer deltog i firandet i Dina Arena. Där bjöds de på underhållning av bland andra Nina Söderqvist och Tomas Andersson Wij.

– Det var suverän stämning, makalöst bra. Det var ett värdigt och fint firande. Nina sjöng ett långt medley med Edsbynlåtar, berättar Maria Nilsson i festkommittén.

Karaktärerna från succéfilmen Småstadsliv, städtanterna Agneta Patrull och Johanna Andersson, gjorde också ett bejublat framträdande där de tog upp Per Hellmyrs och Pär Törnberg på scenen.

Två stipendier delades också ut. Edsbyns Alpinas Björn Ingesson fick pris som årets ungdomsledare och bandytalangen Martin Frid fick pris som årets ungdom. Konferencier under kvällen var Jerker Persson, ordförande för alliansen.