Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dumt basunera ut fel och osanningar

Svar på insändaren (
16/5
) från Tor Tolander och Moderaterna i Nordanstig från två centerpartister:

Det vi tror och känner att Nordanstigs invånare tjänar mest på i längden, är att vi förtroendevalda håller oss till sanningen och fakta, är objektiva i vårt sätt att inhämta information, samt nyanserade och konstruktiva i vårt sätt att utvärdera den. När vi sen har hela bilden framför oss, är det upp till de olika partiernas egen vilja att tycka olika saker om detta och slåss för sin sak och förmedla ut detta.

Vår viljeinriktning och målsättning är att vi ska få ett så bra resultat som möjligt, där vi långsiktigt hanterar hela kommunens utbildningsverksamhet inom rådande ekonomiska ramar, säkerställer att hela vår fina Kommun kan växa och vara attraktiv och att detta då även speglar invånarnas synpunkter och vilja. Vår förhoppning är att du framgent funderar över detta, innan du till allmänheten basunerar ut faktafel och osanningar.

Natrix Öjemark och Stefan Bergh

ersättare i Utbildningsutskottet för Centerpartiet i Nordanstig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel