Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duktiga småstjärnor

Småstjärnorna är ett givet och populärt inslag i sommarnöjet i Edsbyn. Tävlingen där unga mellan fem och tolv år mimar och agerar på scen till sina favoritlåtar. På torsdagen var det dags för årets upplaga i Öjeparken.

Sju artister/grupper hade anmält sig till årets tävling. De flesta hade varit med förut och samtliga agerade mycket säkert och proffsigt på scenen.

- Jättebra. Otroligt duktig. Vilken inlevelse. Väldigt bra. Jättebra mimik, var några av de omdömen som juryn gav efter varje framträdande.

Med andra ord var det som vanligt en mycket svår uppgift för juryn att kora ettan, tvåan och trean. Alla övriga delar på fjärde platsen.

Juryn som bestod av Anette, Marie, Josefine och tidigare småstjärnan Amanda Lind. Amanda har gått vidare och tävlar nu med sång live. Hon sjöng ett par låtar i pausen.

Segern gick Carola i form av Ellen Körner från Växbo. Ellen som är mycket rutinerad i de här sammanhangen vann Sommarstjärnan förra året.

- Hon fullkomligt ägde scenen, konstaterade juryns ständige medlem Anette.

Carola i Linn Wikblads gestaltning blev också tvåa medan debutanten Emmy Persson som Hannah Montana blev trea.