Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dukat för het handbollsfest

Det är dukat för handbollsfest i helgen när Arbrå HK arrangerar Norrsken Cup i Bollnäs sporthall.

Under två dagar skall det spelas 25 seniormatcher innan segrarna i respektive grupp kan koras.

Annons

Cupen är uppdelad i två olika turneringar. I division 1-turneringen får nykomlingen Arbrå bästa tänkbara matchning innan seriestarten den 3:e oktober borta mot Härnösand.

Härnösand är också ett av de fyra lag som Arbrå kommer att möta i cupen som spelas i en enkelserie där segrande lag i gruppspelet vinner turneringen. Öriga motståndare som Arbrå möter är: Tumba, Somby/Skövde och Strömsnäs.

– Härnösand och Strömnäs vet jag inte så mycket om. Tumba har jag sett och de imponerade. Somby/Skövde är alltid bra så det här kommer att bli spännande. Cupen är samtidigt också vårt stora genrep inför seriestarten så nu ska alla detaljer slipas, säger Arbrås tränare Thomas Malmgren.

Karin Harrysson, Hällbo, Ida Skoglund, Arla, är nya i A-truppen. Petra Jönsson, Cecilia Larsson och Sophie Forsgren är tre lovande ungdomar som lyfts upp i A-laget.