Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dubbla gärna prisökningen

Ett stort grattis alla mjölkproducenter för höjningen av mjölkpriset, men det borde ha varit det dubbla. För en stor del av höjningen kommer nog att ätas upp av alla de olika företag som servar er med tjänster och insatsvaror.

Ett stort grattis alla mjölkproducenter för höjningen av mjölkpriset, men det borde ha varit det dubbla. För en stor del av höjningen kommer nog att ätas upp av alla de olika företag som servar er med tjänster och insatsvaror, och ser en chans att tjäna ännu mer på er bekostnad. Dessa har ju i vart fall tidigare, passat på och höjt sina intäkter när mjölkpriset gått upp några ören, men nästan aldrig sänkt sina marginaler när mjölkpriset sjunkit.

Ett grattis även till bossarna på Ica som ska börja sälja medicin också. Här finns det jättemycket pengar att tjäna, För då kan vi gå till er, i stället för apoteket med gammal medicin med utgånget datum.

Vi antar att ni har både maskiner och kompetens att märka och packa om dessa med, så att de går att sälja som nya. Ni kanske kan använda samma grejer som ni packar köttfärs med.

Anders&Rune

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel