Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dubbelt upp till Persson

När Gävleborgs travgala avlöpte i Hudiksvall, var det just Hagmyren som tog hem många priser.

Annons

Det har varit en bra säsong för Jan-Olov Persson. Med 668 starter, 94 fler än under 2012, och 112 segrar slutade Persson 2013 med en segerprocent på 17. Med det resultatet fick han, som flera gånger förut, ta emot priser på travgalan.

– Det har varit ett bra år. Vi brukar ligga mellan 10-20:e plats i Sverige och 2013 blev vi 16:e totalt i landet, säger Jan-Olov Persson som tog emot priser som årets körsven och årets tränare.

Det var tredje året som Trav Gävleborg arrangerade galan gemensant, och i år gick den i Hudiksvall.

– Det var skoj, och bra över huvud taget av Trav Gävleborg som har en bra sammanhållning och ett bra travlän överlag med bra travkultur, säger Jan-Olov Persson.

Med Lina Hedström som årets montéryttare, Jan Ove Olsen som årets lärling och årets uppfödarbragd av Mona Elsert och Hans Östberg ser det ljust ut för travet i Hälsingland.

– Vi har många duktiga killar och tjejer som är tränare, speciellt nu i Hudiksvall som haft ett fantastiskt travår. Linda gör ju bra i från sig hela tiden med sitt stall, säger Jan-Olov Persson.

Hallsta Lotus fick ta emot pris både som årets häst i Gävleborg, samt årets häst på Hagmyren. Linda Hedströms Starbec´s Mr Tee blev årets Montéhäst. Dessutom blev Hulte Nova utsedd till årets fyraåriga kallblod.

Thelma Eldh från Hudiksvall blev utsedd till årets ponnykörsven och Lina Pålbrandt från Söderhamn blev utsedd till årets hästägare.