Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drömstart för Delsbo

Stentrist väder, mager fotbollsunderhållning och en usel plan.
Ändå hade Delsbos tränare Leif Svensk förstås inga som helst problem att dra på smilbanden efter 4–0 (1–0) mot Stugsund i hälsingefyran.

Hemmalaget fick en drömstart när Joakim Svensk redan i den tredje minuten susade igenom och skickade in 1–0 som ett väldigt passivt Stugsundsförsvar.

Planen på Delsbo ip ser inte bra ut och det ojämna underlaget gjorde det svårt för lagen. Delsbo löste detta med långa bollar framåt vilket var effektivt.

Stugsund hade svårt att skapa en målchans värd namnet och när Niklas Sundberg hann före målvakten Adam Skhiri och vrickade in 2–0 i den 62:a minuten kändes matchen avgjord.

Niklas Sundberg hade en tung fjolårssäsong men nu visade han på nytt att han är en matchvinnare. I den 70:e minuten nickade han in 3–0 och fem minuter senare tryckte Niklas in sitt tredje raka mål och fastställde slutresultatet till 4–0.