Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drivmedel stals vid vägarbete och ur garage

En drivmedelsstöld, ett inbrott och en olovlig körning finns i polisens lista över anmälningar i Ovanåker efter den gångna helgen.

Under natten mellan fredag och lördag ska 250 liter dieselolja ha stulits ur en tank som stod vid Öratjärn, mellan Edsbyn och Färila. Tanken tillhör ett företag som arbetar med vägunderhåll. Enligt polisanmälan har tjuvarna klippt upp låset till en vägbom för att ta sig fram till tanken. Värdet på dieseloljan uppges vara 3500 kronor.

Ägaren till ett garage i Viksjöfors har utsatts för inbrott någon gång mellan den första och 13 maj. Dörren till garaget har brutitis upp och bensin saknas. I polisanmälan framgår att även en granne ska ha blivit utsatt för inbrott.

Läs också: Man körde grovt rattfull – döms i tingsrätten

Strax efter midnatt under natten mot måndagen stoppade polisen en bilist på Grundbogatan i Alfta. Mannen, som är i 30-årsåldern, saknar körkort och blev därmed misstänkt för olovlig körning.