Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dramatiska slutminuter på Ön

Först en sen kvittering på straff. Sedan avgjordes matchen genom en rejäl målvaktstavla.

Edsbyn föll med 2–3 i hemmapremiären mot Stensätra i damernas division 2. Gästerna tog ledningen efter dryga kvarten innan Sally Eliasson kvitterade i den 24:e minuten efter ett skott från nära håll. 1–1 stod sig fram till pausvilan.

Den andra halvleken blev en trist historia ända fram till 70:e minuten. Edsbyn missade en straff och kort därpå gjorde gästerna 2–1.

I den 90:e minuten fick Edsbyn en ny straff som Emma Edling, bäst i Edsbyn, förvaltade väl. I det läget trodde de flesta att 2–2 skulle bli slutresultatet.

Men i matchens sista minut stod hemmamålvakten Elin Edling för en rejäl målvaktstavla när hon tappade in ett billigt distansskott. Edsbyn orkade inte resa sig under den korta tiden som återstod och Stensätra vann med 3–2.

– Vi måste minimera de här misstagen som vi släpper in dem i matchen på. Vi ska inte släppa in ett enda mål mot det här laget om vi ska vara nöjda, så känns det. De har ingen offensiv spets egentligen, det är bara bjudningar rakt igenom, säger Tomas Jonsson.