Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall Gudrun Norèen Falk

Gudrun Norèen Falk, Iggesund, har efter en tids sjukdom avlidit i en ålder av 77 år. Hon avled i sitt hem omgiven av sina barn.

Annons

Gudrun föddes i Göteborg där hon gick på flickläroverket i stadens centrum. Därefter flyttade hon till Lund för att liksom sin mor studera till sjukgymnast. I Lund mötte hon sin blivande make, filosofie magister Sven Olle Falk från Råå.

Vid avslutade studier flyttade det unga paret, efter en mellanlandning i Göteborg, till Iggesund för en tvåårs period. De trivdes så bra i området att de slog sig ner och byggde hus.

Gudrun arbetade som sjukgymnast på Hudiksvalls Sjukhus fram till sin pensionering. Hon var en engagerad sjukgymnast som älskade sitt jobb, sina patienter och sina arbetskamrater.

På fritiden intresserade sig Gudrun för lokalpolitiken och var aktiv inom moderaterna under många år.

Hudiksvalls Golfklubb var ett andra hem för Gudrun, som ivrig golfspelare blev hon i mitten av 70-talet vald till Sveriges första kvinnliga ordförare i Hudiksvalls Golfklubb.

Efter pensionering flyttade Gudrun till sommarstället i Skåne.

Gudrun var en färgstark person med många strängar på sin lyra. Hon efterlämnar sig fyra barn, tio barnbarn och många trofasta, fina vänner.

Mer läsning

Annons