Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DM-medaljer till hemmaryttarna

/

Fina prestationer av hemmaekipagen vid helgen elittävlingar. Hudiksvalls lag trea i andra lagomgången.

Annons

Hemmaryttarna stod för flera fina prestationer vid helgens ponnyelittävlingar på Hudiksvalls rid- och ponnyklubb. Bäst av alla lyckades Amanda Frestaius och hennes D-ponny Prince Pogi, som vann alla klasserna de ställde upp i och även tog DM-guld i kategori D.

I kategori C blev det dubbelt Hudiksvall i DM, genom ett DM-silver till Nathalie Lättman/Ferrari First Edition, och brons till Miranda Frestadius/Midnight Dancer.

Distriktsmästerskapet red i lätt A:1 för kategori B-ponnyer, och i lätt A:4 för kategori C och D.

I kategori C var hemmaekipaget Natalie Lättman/Ferriari First Edition tvåa med med 67,073 procent, medan Miranda Frestadius/Midnight Dancer, slutade på bronsplats med 64,634.

Andra lagomgången i elitserien red i klassen lätt A:P1, och där blev det en tuff match mellan lagen. Hudiksvall lag var ett tag uppe på andra plats, men blev i slutändan passerad av laget från Högbo, och tog därmed sin andra raka tredjeplats i lagtävlan.

Men även utanför lag- och DM-klasserna gick det bra för hemmaekipagen.

I den inledande klassen, en lokal lätt B:1, kunde Hudiksvall glädja sig åt en vinst och en andraplats för ridskolans ponnyer.

I kategori B vann Ida Melin och Murgårdens Amber, och i den ihopslagna kategori C och D kom Fanny Sundh/Bailey, på andra plats med 65,862 procent.

Mer läsning

Annons