Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Djur och blåljus i Folkparken

Det finns givetvis många saker som är roliga på Barnens dag. Men det som Sigge Näsman, 5, hade längtat mest till var minigolfen och hästarna.

– Min kompis går på ridskola, och jag har också provat rida innan, berättade han.

För det årligt återkommande arrangemanget står Lions, som vid sidan av ponnyridningen även bjöd alla juniorer som kom till Folkets park på glass, godis och dricka. Andra programpunkter var clownbesök, akrobatik och ansiktsmålning.

Många barn passade även på att beundra brandbilen som hade parkerat i ett hörn. Den som ville kunde även prova att byta kepsen mot brandhjälm. Det gjorde Ellion Andersson, men storleken var kanske inte helt rätt så den åkte av ganska snart igen.

– De små barnen tycker det är jättekul att bara titta på bilen och våra saker. Att hoppa in och sätta sig är jättespännande, sa Kjell-Inge Wennberg, räddningstjänsten Ljusdal.