Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lundgren tar en paus från fotbollen

/

Dennis Lundgren slutar som tränare i Norrala.
Han stänger också dörren för nya uppdrag – trots en del anbud.
– Jag hade gärna hoppat på Mohed om jag bara haft motivation.

Annons

Dennis Lundgren kommer inte att ta en plats på Norralas tränarbänk till nästa säsong. Efter tre år som ansvarig för division 4-klubben är det klart att han tar en paus från fotbollen.

– Det har varit roliga år, men samtidigt har det krävt mycket tid också. Jag har helt enkelt bestämt mig för att ta det lite lugnt i minst en säsong. Det kan bli fler. Just nu känner jag brist på motivation, säger Lundgren.

Läs också: "Norrala har hittat toppnivå"

Telefonen har ändå gått varm på senare tid. Ett antal klubbar har hört av sig med förfrågningar. Men svaret är detsamma, nu som då.

– Jag har tackat nej ganska omgående. Jag har egentligen aldrig haft något break sedan jag själv slutade spela. Först med lite ungdomsfotboll, sedan med Mohed i fyra säsonger och nu tre år i Norrala.

Mohed är på jakt efter en ersättare till Tomas Larsson och var en av klubbarna som var intresserade. Och Dennis Lundgren erkänner också att det kändes lockande.

– Det är en fantastisk förening som jag känner till bra. Och rent sportsligt skulle det ha varit en otroligt rolig utmaning. Jag hade gärna hoppat på Mohed om jag bara haft motivation att köra en eller två säsonger till.

– Men det var aldrig riktigt aktuellt från min sida.

Norrala, som slutade trea i serien, har ännu inte gjort klart med en ersättare.

– Det känns rätt att lämna över till någon annan. Nöjd blir jag kanske aldrig riktigt eftersom jag vet att det fanns mer poäng att plocka. Men absolut resultatmässigt och om man tänker på tabelläget, säger Dennis Lundgren.

Läs också: "Delad poäng i toppmötet"

Läs också: "Tabellen i division 4 Hälsingland"

Mer läsning

Annons