Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strand föll efter missar

/

Som så många gånger förut den här säsongen fick Strand se sig besegrat trots en bra start.
– Vissa stunder spelar vi bländande, bara för att rasa i nästa, säger lagkaptenen Robin Eliasson efter 1–2 mot Korsnäs.

Annons

Strand hade behövt vinna mot Korsnäs för att undvika att gå till sommaruppehåll på den negativa kvalplatsen. Men någon seger blev det inte, trots en riktigt bra start.

Redan i den 20:e minuten satte André Eliasson 1–0 till hemmalaget sedan Strand vunnit duell på mittplan och ställt om spelet.

– Fram till dess spelar vi riktigt bra och har bra koll, säger lagkaptenen Robin Eliasson, mittbacken som sedan fick se raset från nära håll.

1–1 kom i den 28:e minuten när Glen Edman blev lite bortglömd i straffområdet och kunde enkelt rulla in bollen bredvid Strandmålvakten Andreas Dahlström.

1–2 kom fyra minuter innan pausvilan. David Hedman höll sig framme och stötte in bollen från nära håll. Ett mål som blev omdiskuterat.

– Min känsla är att målvakten har bollen i händerna. Men det gick fort så det var kanske svårt att se, säger Robin Eliasson.

Domaren Patrik Larsson blev inte Sparbanken Arenas populäraste aktör, men Robin Eliasson vill inte skylla förlusten på domaren.

– Vi sätter oss själva i den här situationen. Så här har det varit hela säsongen. Vissa stunder spelar vi bländande, för att i nästa stund rasa ihop, säger han.

Matchen slutade 1–2 efter en mållös andra halvlek och Strand får fortsätta jaga segrar efter uppehållet, för att ta sig ovanför kvalstrecket.

– Uppehållet kommer passande, det är många som är lite halvslitna. Vi har ett lag för toppen men vi har haft marginaler emot. Av dom fem oavgjorda matcherna borde vi vunnit ett par, säger Robin Eliasson.

Serien startar om den 25 juli då Strand spelar borta mot Forssa.

Mer läsning

Annons