Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strand förlorade premiären mot Bollnäs: "Luften gick ur oss totalt"

Han sprang och sprang och sprang på sin högerkant.Trots det fick Strands nyförvärv Lyle Gifford se sitt lag förlora med 1-4 i premiären mot Bollnäs. – Andra målet dödade oss, säger Gifford.

Annons

Det började bra för Strand mot ett av de förmodade topplagen Bollnäs på Solrosen. Laget spelade samlat defensivt och såg vassa ut på kontringarna.

I trettonde minuten kom också ledningsmålet av Filip Paulsson.

– Det var en spännande start. Vi hade svar på allt de tog för sig, säger Lyle Gifford.

Strands Lyle Gifford slet hårt i premiären mot Bollnäs.

I andra halvlek visade Bollnäs upp ett helt annat spel. Efter bara några minuter slog Jonas Sköld in 1-1 på frispark. I 61:a minuten kom sedan det omdiskuterade 2-1. Strandspelarna protesterade våldsamt och målvakten Elias Akbal drog på sig ett gult kort.

– Jag såg att bollen inte var över linjen, men vi borde inte lämna det beslutet åt domaren. Det är vårt eget fel faktiskt. Vi ska inte låte en kille skjuta från sex meter, säger nyförvärvet och fortsätter:

– Det målet dödar oss. Då gick luften ur oss. Efter det var det bara ett jätteberg att klättra uppför.

LÄS MER: Bollnäs lagkapten: "Vi fick energi av målet"

3-1 kom på ett oturligt självmål, innan Muhammed Ron-Ali avlsutade målskyttet i näst sista minuten.

– Det började bra, men i andra halvlek fick vi ingenting med oss. Men det här var årets svåraste match. Nu vet vi vad vi behöver fixa och kan gör det, säger mittfältaren.

Vad behöver ni fixa?

– Fokus. Det är det enda det handlar om. Vi släppte in två mål på fasta situationer. Nu får vi bara rycka upp oss och ta tre poäng i nästa match, säger han.

Vad tycker du om din egen debut?

- Första halvlek var okej från min sida, inget särskilt, men i andra dog jag lite grann mot slutet. Det måste jag jobba på, säger Gillford.

>>>> Se reprisen av matchen här

Mer läsning

Annons