Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadorna satte stopp för skytteligaseger

/

Dido Hussein gjorde två mål mot Rengsjö och stannade på 24 totalt.
Tyvärr för Bollnäs unga stjärna så levererade även Ytterhogdals skyttekung Brian Wake.

Annons

Inför den sista omgången skiljde det två mål mellan Hussein och Wake, och det syntes på både Dido och resten av Bollnäs att man skulle ge honom alla chanser som fanns för att gå ikapp.

Och det började bra – med två välavvägda skott i första halvlek i derbyt mot Rengsjö var Dido uppe i oavgjort.

– Jag placerade in dem lite enkelt, det fanns luckor att sikta på och jag hittade på dem. En till höger och en till vänster, säger han.

LÄS MER: Husseins målshow mot jumbon

I andra hade Dido ett skott i stolpen och ett friläge som missades – mål där och skytteliga hade slutat oavgjort eftersom Brian Wake gjorde två mål när Ytterhogdal rundade av säsongen med att slå Hofors med 4–0.

– Det är lite surt, jag hade kunnat få oavgjort. Det hade varit en rolig grej att vinna skytteligan, men inte så viktigt, säger Dido Hussein.

Du missade sex matcher på grund av skada. Är det det som avgör?

– Så är det, för med normal utdelning hade jag gjort nio-tio där. Jag hade nog landat på 30 mål då, och det är ju riktigt bra i så fall. Så jag är nöjd.

Nu väntar kval mot IK Franke från Västerås. Har du någon koll på dem?

– Jag vet ingenting om dem mer än att de rullar bra och har en bra spelare. Ungefär som oss, fast vi har elva riktigt bra spelare och en som är ännu lite bättre (skratt). Vi börjar borta mot dem på torsdag och avslutar hemma på lördag, det blir häftiga matcher.

LÄS MER: Bollnäs laddar för kval

LÄS MER: Alla resultat från slutomgången

Mer läsning

Annons