Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rengsjö lossade på knutarna

/

Det blev rena ketchupeffekten när Rengsjö tog sin första seger sedan i början av juni: 4–1 blev segersiffrorna mot Hofors.
– Skönt att få vinna ordenligt och inte bara med 1–0. Det här behövde vi, säger Rengsjös tvåmålsskytt Christian Törnros.

Annons

Redan efter den första halvleken kändes matchen klar då Rengsjö hade införskaffat en 3–0-ledning. Frågan var bara vad siffrorna skulle bli.

– Det var inte mycket att snacka om i dag. Dom (Hofors) har inte ett skott på mål i första och vi har nog en tio-tolv stycken. Vi borde nästan satt några fler, säger hemmalagets Christian Törnros, som svarade för två av målen.

Ledningsmålet kom efter bara fyra minuter, efter ett inspel från Erik Wästman som Törnros avslutade distinkt på.

2–0-målet kom från Samuel Eyob Kflemariam efter en havltimme, innan Törnros hamrade in spiken i Hoforskistan med sitt 3–0-mål på straff.

– Den var kanske inte den bästa, men den slank in under deras målvakt. Det räknas också, säger han.

Efter att Fredrik Boman stod för en individuell prestation på 4–0-målet kunde Rengsjö till slut vinna med 4–1 – och nu börjar jakten på kvalplatsen på allvar.

– En match där vi måste vinna, annars kommer vi ligga under strecket, säger tvåmålsskytten Törnros, vars Rengsjö nu kan glädja sig över att fått flera spelare tillbaka inför de viktiga matcher som väntar.

– I torsdags var vi fullt manskap på träningen för första gången på länge och då blir alla lite hetare. Det blir spets på träningen, och i matchen måste alla kliva upp ett snäpp annars blir man utbytt. Så det är bara positivt med konkurrens. Nu blickar vi uppåt, säger han.

Och uppåt finns Forssa på kvalplatsen – fem poäng ovanför.

Mer läsning

Annons