Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det var en riktig sexpoängsmatch"

Efter fyra raka segrar kom förlusten för Rengsjö.
Mot sämsta tänkbara lag dessutom...
– Synd eftersom det var en riktig sexpoängsmatch, säger tränaren Ola Bruce efter 1–3 mot streckkonkurrenten Forssa.

Annons

En seger i Borlänge hade gett Rengsjö ett hyggligt försprång gentemot just Forssa som ligger precis under kvalstrecket till division 3. Men i stället för fyra poängs avstånd krympte det till en poäng efter en match där lagen länge höll jämna steg.

– Vi hängde med och kunde kvittera deras ledning i mitten av andra, säger Ola Bruce, som fick se avgörandet komma med tio minuter kvar att spela.

Forssa gjorde 2–1 och när Rengsjö flyttade upp allt i jakt på en kvittering kom en omställning och en lobb som fastställde 3–1.

– Forssa är riktigt bra offensivt men har väl inte samma kvalitet bakåt. Men vi kom inte riktigt upp i nivå, vårt mittfält fick jobba mycket utan boll och Forssa är duktiga när de får gå framåt, säger Ola Bruce.

Rengsjö går nu in i ett avgörande skede i serien då möten med Strand och Mora väntar nu närmast. Segrar där och Rengsjö kan skaka av sig lagen som jagar bakom i tabellen.

– Vi är i allra högsta grad med i matchen, vi håller kvalplatsen. Nu är vi nere på jorden igen och får knyta nävarna den kommande veckan och göra bra träningar innan vi möter Strand, säger Ola Bruce.

Mer läsning

Annons