Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S/L gick på pumpen: "Vi släpper för billiga mål"

/

Publiken har hittat tillbaka till S/L och Ljusneborg.
Men frågan är hur många som kommer tillbaka efter tisdagens insats mot Sandviken?
– Stanna hemma bör de inte göra även om vi kanske inte gör vår bästa match i dag, säger forwarden Jesper Paepke.

Annons

S/L tappar mark i hockeytvåan efter tisdagens 3–7-förlust hemma mot Sandviken. 245 personer hade letat sig ut till Ljusneborg för att se matchen – och de blev nog rätt besvikna.

– Vi gör ingen bra match och släpper till billiga mål. Vi jobbar väl på och sliter, men en del missar i egen zon ställer till det, säger Jesper Paepke.

S/L tappade matchen i den andra perioden, och inte ens sju chanser i numerärt överläge kunde rädda matchen, eller skapa nerv.

Sandviken hade 4–1 inför den tredje perioden och inte ens en tidig reducering genom just Jesper Paepke kunde ge S/L energi – i stället kunde gästerna punktera matchen med två snabba mål.

LÄS MER: Resultat och tabell från hockeytvåan

– I tredje är vi på gång ändå tycker jag, och får en reducering. Men då gör de ett billigt mål igen och då kommer vi aldrig tillbaka igen, säger Jesper Paepke, som kom till S/L på lån från Hudiksvall förra säsongen och nu gör sin första säsong från start i klubben.

Och trots tisdagens plump så ser han ljust på säsongen.

– Man märker av att det finns intresse runt laget, det gör nog mycket att vi är många hälsingekillar i laget, då kommer också publiken. Jag tror vi kanske behöver några matcher till för att komma i gång eftersom det är en del nya spelare. Men jag är positiv, vi har tre femmor som kan producera.

Mer läsning

Annons