Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Patrik Broman redo för gamla jaktmarker

/

En match återstår innan Hudiksvalls FF går in till uppehåll sin bästa vårsäsong någonsin.
Men HuFF-spelarna är än så länge bara fokuserade på mötet mot Skellefteå.
– Det är ingen som har tagit ut någon tidig semester här än så länge, försäkrar Patrik Broman, som på lördag ställs mot sina tidigare klubbkamrater.

Annons

Veckan i HuFF har delvis gått åt att komma tillbaka till nuet efter euforin som söndagens seger i seriefinalen mot Ånge gav.

En match där hemmalaget fick en utvisning, höll sig kvar i matchen med en man mindre och Patrik Broman gav hemmalaget ledningen inför en högljudd hemmapublik.

– Det var en fantastisk känsla att få göra det där målet. Jag tror ingen annan klubb i division 2 kan mäta sig med den publiken som var i söndags, säger han.

Men den matchen är nu lagd till handlingarna och serieledaren har nu en uppgift kvar att pressa ur det sista ur kropparna inför sommaruppehållet.

– Det är nog flera spelare som går runt med lite känningar som tycker det ska bli skönt med lite vila, säger Patrik Broman, som från och till haft problem med sin ena ljumske.

– Ja, de har strulat i över ett år, men just nu känns det bara bra, så själv hade jag gärna kört på några matcher till.

På lördag väntar ett känslosamt möte, då Patrik Broman ställs mot sina tidigare klubbkamrater i Skellefteå.

– Det spelar ingen roll att man bara var där i ett år, det är ändå speciellt att komma tillbaka till staden, laget och spelarna man kamperat ihop med.

Efter att Skellefteå åkte ur division 1 försvann många av de mer tongivande spelarna – bland annat Patrik Broman. Och även om de flesta av de närmaste vännerna lämnade finns det några kvar i klubben som han har kontakt med. Men under veckan har det inte dykt upp några glirningar eller psykningar på sms eller sociala medier.

– Nej, det har varit lugnt ännu, men det dyker säkert upp något sms snart, säger han.

Kommer du hinna träffa några gamla vänner?

– Jag hoppas hinna med en runda och hälsa på lite folk runt klubben, men annars är det bara och dra iväg efter matchen och vidare på semester

Finns det någon fara att tankarna redan dragit iväg på semester?

– Det är ingen som har tagit ut någon tidig semester här än så länge. Det är fullt fokus, säger han.

Mer läsning

Annons