Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Profilen återvänder till HuFF från division 1

På måndagskvällen blev det klart. Mehmed Hafizovic återvänder till HuFF och är spelklar när division 2 börjar om i höst.

Annons

Mehmed Hafizovic blev utsedd till Hudiksvalls FF:s bästa spelare 2014. Efter en dryg säsong i Öster är det nu klart att han återvänder till HuFF inför höstomgångarna i division 2.

Läs mer: HuFF-mittfältaren valde den klassiska klubben

Från klubbens sida är man naturligtvis nöjda med att kunna hålla en så bra relation med spelarna som försvinner, att de sedan vill komma tillbaka. Först Cristoffer "Våfflan" Ericson inför säsongen och nu Mehmed Hafizovic.

– Alla som går till andra föreningar högre upp har vi ju kontakt med. Vi vill att de ska känna att om de vill komma tillbaka så är de välkomna. Man ska känna att man får gå vidare från HuFF men samtidigt få komma tillbaka, säger sportansvarige Härje Lindgren.

Läs mer: Mehmed fick Mittmedias silverboll efter senaste säsongen i HuFF

Ni leder redan serien och med den här förstärkningen ser det bra ut för höstsäsongen?

– Visst är det så. Men vi ser i första hand för Mehmeds skull, att han ville komma hem och spela med oss. Men det är klart att det försämrar ju inte vårt läge att få in en sån spelare, säger Härje Lindgren.

Mehmed Hafizovic är klar för spel när höstsäsongen drar igång med matchen mot toppkonkurrenten Sandviken borta 24 juli. Kontraktet sträcker sig över hösten.

Läs mer: Hafizovic ville spela upp Öster i superettan

Mehmed Hafizovic får fortsätta jaga mål i Hudiksvalls FF:s tröja i höst.

Mer läsning

Annons