Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi gör ingen av våra bättre matcher"

/

Iggesund omstartade division 2 med att hålla sin fina hemmasvit som obesegrade intakt.

Annons

Ett Iggesund, som inte träningsmatchat under uppehållet och saknade den målfarliga syskonduon Isabell och Matilda Brink, vaknade till efter en trög första halvlek och slog NorrHam med 2–0.

– I första halvlek kommer vi inte alls upp i nivå. Vi är alldeles för passiva men styr väl ändå spelet. Men det lossande betydligt bättre i den andra, säger Iggesunds tränare Eva Lmbertsson.

Och i den 57:e minuten kom också ledningsmålet välförtjänt och målskytten var knappast oväntad: Johanna Olsson, som nätade för nionde gången under säsongen.

Trots att Iggesund styrde det mesta slank NorrHam igenom med en och annan farlig chans. Men då stod Beatrice Norberg och svarade för två blixtparader med fötterna och räddade hemmalaget.

Även bortamålvakten Johanna Norelius storspelade, och var den som höll NorrHam kvar i matchen så länge som till den 86:e minuten Emelie Tami satte 2–0-målet som betydde tre nya poäng och att Iggesunds fina hemmasvit som obesegrade på hemmaplan håller i sig.

– Det kanske var lite trögt efter uppehållet i den första halvleken, men i andra börjar vi hitta rörelsen och passningsspelet och vi vinner välförtjänt. med lite skärpa hade vi kanske kunnat satt ett par mål till, summerar Eva Lambertsson omstarten mot NorrHam.

Mer läsning

Annons