Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Firade reservplatsen till landslaget med första målet

/
  • Jennifer Larsson, uttagen som reserv till landslagsläger med F15.
  • Nyförvärvet Wilma Larsson spikade slutresultatet 4–0 för Team Hudik.

Jennifer Larsson blev i veckan uttagen som reserv till läger F15-landslaget.
Det firade hon med att sätta sitt första mål för året när hon laddade in 2–0 på en retur från utanför straffområdet.
– Det var inget att fundera på, det var bara och skjuta, säger hon.

Annons

Glappet ned till bottenträsket ökar nu för Team Hudik som startade om tvåan med att slå Huge 2 med 4–0. efter Emilia Bergs 1–0 var det dags för Jennifer Larssons första mål för säsongen efter en kanon från långt håll.

– Målvakten räddade först och bollen gick rakt ut. Jag såg att målvakten var ur balans så det var bara att skjuta, säger berättar hon.

Och skottet, som är ett av hennes absoluta styrkor som fotbollsspelare kan gott och väl vara den största anledningen till att landslagsledningen för F15-landslaget fått ögonen för henne.

– Jag gjorde ett mål från halva planen när vi spelade med Hälsingland på en distriktsturnering nere i Halmstad, och då var dom på plats och tittade. Jag hade en jättebra helg för övrigt också, berättar 15-åringen.

Landslagslägret börjar dock i morgon måndag, men det har hänt förr att reserverna kan kallas in med väldigt kort varsel.

Har du telefonen på ifall det ringer?

– Haha, ja, jag kollar väl mejlen lite oftare än vanligt just nu, säger Jennifer Larsson

Matchen då?

Det blev en tämligen behaglig omstart för Team Hudik, som fyllde på målskörden efter paus då Elin Vallin slog in 3–0, innan nyförvärvet Wilma Larsson från Selånger – men med rötter i Korskrogen, Wilma Larsson presenterade sig och satte slutresultatet 4–0.

Mer läsning

Annons