Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"De ska få känna på vår frustration"

/

En snöplig förlust i den förra matchen mot topplaget Gamla Upsala.
Men Mohed visade ändå att poängen inte bara kan trilla in mot bottenkonkurrenterna.
– Det är en trygghet, vi kan mäta oss med topplagen, säger Louice Frank.

Annons

Mohed var rejält nederlagstippat inför den förra matchen mot Gamla Upsala. Men man pressade topplaget in i det sista och föll på ett sent baklängesmål.

Rejält surt där och då, men med lite distans till nederlaget kan Louice Frank ändå hitta positiva bitar för laget att ta med sig.

– Det är en trygghet, vi kan mäta oss med topplagen. Det vet vi nu, bara vi tar det lugnt och spelar vårt eget spel, för det finns ju där. Det har bara tagit lite lång tid för oss att komma in i det, säger hon.

Det blev även två mål framåt, ett styrketecken för den offensiv som fram till dess inte producerat i den mån som krävs. Louice Frank blev själv en av målskyttarna, efter att hon hållit sig framme på en hörna strax efter paus.

– Det kändes hemskt bra, vi hade ett lugnare spel och hade många fina uppspel. Vi spelade faktiskt ut dom ganska mycket emellanåt. Vi börjar verkligen komma in i det här nu, vi vet vad vi möter för motstånd och vad som krävs av oss.

Hon tvingades att se inledningen av säsongen från sidan på grund av en axelskada. I takt med att matcherna har blivit allt fler känner fjolårets stora nyckelspelare att formen numera finns där.

Mot Gamla Upsala gjorde Louice Frank en stormatch och var bäst på planen för sitt Mohed.

– Det börjar kännas bättre, jag kommer in i det mer och mer. Jag missade tre månader, nästan hela försäsongen, så man hamnar ju efter. Men nu börjar jag komma ikapp.

På lördag väntar Rimbo hemma, den sista matchen innan den dryga månaden långa sommaruppehållet. Ett utmärkt läge för Mohed att tajta till bottenstriden ytterligare.

Rimbo ligger inför matchen två placeringar och fyra poäng före Mohed i tabellen.

– De ska få känna på vår frustration från den förra matchen. Vi har nog alla lite mer att ge efter det, säger Louice Frank.

Mer läsning

Annons