Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Din stund på jorden

Vad har tagit åt mänskligheten? Man kan faktiskt undra. Det pund som vi har satts till att förvalta har vi verkligen misskött.

Annons

Vad har tagit åt mänskligheten? Man kan faktiskt undra. Det pund som vi har satts till att förvalta har vi verkligen misskött. Den tid är över när människor kunde träffas bara över kopp kaffe. Inga stora pretentioner utan kärleken till livet var det viktigaste.

Den lilla tid vi går här på jorden borde vi ta vara på mer, för snart så kommer den höst alla ska gå igenom. Det är klart att det är så att det man sår får man skörda. Skördetiden är en rikedom som vi borde ta vara på mer. Både skördetiden i våra liv, och inte minst själsligt. Din stund på jorden ger naturligtvis spår i någons hjärta. För hur än du tar av dig skorna så finns spåren kvar.

Så visst är tro, hopp och kärlek en av de viktigaste ingredienserna för att livets smörgårdsbord ska avnjutas på bästa sätt. Men tyvärr är det frosseri i dag, att människor på något sätt behöver aktiveras artificiellt. Njut av vad livet har att ge, för vem vet vad som väntar bakom nästa krön?

Bo Grapenskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel