Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

En man ertappades på väg ut ur en butik under söndagskvällen med sju par trosor på sig.

I övrigt rapporterar polisen om en mycket lugn avslutning på veckan utan några allvarliga händelser i hela länet.

Sverige:

Skallar som stulits från begravningsplatser för att sedan hamna på Karolinska institutet ska återlämnas till Nya Zeeland.

Internationellt:

En busringare utgav sig för att vara chef för den brittiska underrättelsetjänsten – och lyckades bli framkopplad till premiärministern David Cameron.

Vänsterpartiet Syriza vann det grekiska valet på söndagen. Nu hoppas många på förändring för landet. Efter det beskedet dök också euron – till den lägsta nivån på över ett decennium.

Sport:

I natt har det spelats Allstarmatch i NHL, där det blev nytt rekord. Och så gjorde Filip Forsberg mål, såklart.

Zlatan Ibrahimovic blev matchhjälte igen när hans PSG tog en direkt nödvändig seger i franska ligan.

Väder:

Under natten har mulnandet kommit in västerifrån och temperaturen stigit. Snöfall väntas under morgontimmarna, som blir kvar under hela dygnet. Temperaturen väntas stiga ytterligare från cirka -7 till -3. Varning för lokalt underkylt regn och halt väglag i samband med att det blir varmare.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Twitter: @helahalsingland

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg