Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

En lugn natt i Hälsingland uppger polisen.

Sverige:

Polisens rapportering om trafikolyckor 2014 är så bristfällig att det inte går att säga hur många som skadades. Konsekvensen är enligt Transportstyrelsen att trafiksäkerhetsarbetet blir lidande.

Statsminister Stefan Löfven och jämställdhetsminister Åsa Regnér anser att Sveriges regering är en feministisk regering som sätter jämställdheten i centrum både nationellt och internationellt.

Ett militärt föremål som hittats på en strand på Öland sprängdes i natt av polisens bombtekniker. Enligt polisen kan det röra sig om en rysk lysraket, vilka tidigare har flutit i land på Gotland.

Internationellt:

Prover gjorda i Norge styrker misstanken om att det är galna kosjukan som en ko drabbats av norr om Trondheim.

Varningslarm i Air Asia-planet "skrek" samtidigt som piloterna desperat försökte stabilisera planet innan det störtade i Javasjön förra månaden. Det framgår av inspelningar i svarta lådan.

Sport:

Johanna Larsson är utslagen ur Australian Open. Hon förlorade mot polskan Agnieszka Radwanska i andra omgången.

Väder:

En molnig dag med uppehåll under förmiddagen. Senare under eftermiddagen drar ett snömoln in från söder. Temperaturen kring minus fem. Vindarna väntas bli svaga.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Twitter: @helahalsingland

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström