Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det förvånar att gruppledare tar så lätt på domarna

Det som förvånar mig nästan mest är att Moderaternas gruppledare verkar ta ganska lätt på uppgifterna att partiets toppnamn i Bollnäs har dömts för bland annat misshandel, skriver signaturen "Glad att allt kommer fram".

Jag läser om Moderaternas nya toppnamn i Bollnäs och kan inte låta bli att förundras över hans inställning till sina domar. Om man är dömd i både tingsrätt och hovrätt och ändå anser att man är felaktigt dömd och kan inte förstå varför, litar man inte på rättssystemet då? Och hur kan man få alkoholtillstånd om man har blivit dömd för misshandel?

Men det som förvånar mig nästan mest är att Moderaternas gruppledare verkar ta ganska lätt på dessa uppgifter. Är det mera accepterat att en moderat har en dom på sig än att en Sverigedemokrat har det? Alla är väl lika inför lagen – eller?

Glad att allt kommer fram

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel