Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det förstörde mitt liv"

Efter sju år av missbruk, och bara 23 år gammal, kämpar Jon för att ta sig ut drogträsket. I morgon publiceras den fjärde delen i serien om drogsituationen – redan nu kan du höra Jon berätta.

Annons

Han har försökt sluta tidigare för familjens och en flickväns skull men har alltid vetat att han skulle ta droger igen. Förutom cannabis och hasch har han tagit amfetamin eller "tjack" och lagliga droger, särskilt spice. Det var inte meningen att Jon skulle börja med cannabis. Det var bara någon som frågade om han ville testa.

– Först var jag livrädd och vågade knappt röka. Jag tog bara ett litet bloss och ingenting hände. Sen var jag full en gång och blev mer nyfiken, säger han.

I morgon, torsdag går den fjärde delen i Ljusdals-Postens serie om narkotikasituationen i Ljusdal. Där möter vi Jon som missbrukat många olika sorters narkotika men som nu kämpar för att bli ren.