Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det finns mycket traditionell snusk"

På lördag medverkar Järvsötjejen Brita Björs i en casting i SVT:s program Var fan är min revy. I programmet reser Magnus Uggla runt i landet på jakt efter bra revynummer.

Brita Björs blev av en slump upptäckt av en Svt-medarbetare vid ett framträdande med bandet The Erotica Project på en nattklubb i Malmö. Bandet spelar svenska folkliga snuskvisor.

– Jag och Carl-Erik Carlsson spelar ett frireligiöst par som hittar kärlekens budskap i den svenska folkmusikskatten. Paret tycker att det är viktigt att förmedla kärlek och lustar, säger Brita Björs som studerar folklig sång på Musikhögskolan i Malmö.

I lördagens program av Var fan är min revy medverkar The Erotica Project i en casting.

– Vi fick inte så mycket feedback. Magnus är stram, men tyckte att det var kul och skrattade lite bakom sina solglasögon. Tv-teamet var mer öppna och tyckte att det var roligt.

The Erotica Project gick inte vidare till revyn men blev utvalda bland de roligaste och medverkar i det sista programmet.