Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det finns mycket traditionell snusk"

På lördag medverkar Järvsötjejen Brita Björs i en casting i SVT:s program Var fan är min revy. I programmet reser Magnus Uggla runt i landet på jakt efter bra revynummer.

Annons

Brita Björs blev av en slump upptäckt av en Svt-medarbetare vid ett framträdande med bandet The Erotica Project på en nattklubb i Malmö. Bandet spelar svenska folkliga snuskvisor.

– Jag och Carl-Erik Carlsson spelar ett frireligiöst par som hittar kärlekens budskap i den svenska folkmusikskatten. Paret tycker att det är viktigt att förmedla kärlek och lustar, säger Brita Björs som studerar folklig sång på Musikhögskolan i Malmö.

I lördagens program av Var fan är min revy medverkar The Erotica Project i en casting.

– Vi fick inte så mycket feedback. Magnus är stram, men tyckte att det var kul och skrattade lite bakom sina solglasögon. Tv-teamet var mer öppna och tyckte att det var roligt.

The Erotica Project gick inte vidare till revyn men blev utvalda bland de roligaste och medverkar i det sista programmet.