Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det är katastrof"

Så tycker invånarna om att bankerna minskar kontanthanteringarna.

Annons

Sven Rudolphi, Delsbo:
– Det är lite konstigt, och tråkigt tror jag att många tycker. Det är klart att kontanthanteringen kostar, men bankerna går ju med så mycket vinst ändå.


Marlene Huoman, Ljusdal:
– Det är katastrof, en bank är ju en bank, där ska man kunna ta ut och sätta in pengar. Jag blev hänvisad till Pressbyrån för att sätta in pengar.


Kjell Eriksson, Ljusdal:
– På en bank ska det finnas pengar. Vad händer om bankomaten är trasig eller om kortet inte fungerar? Jag brukade samla mynt på rör och sätta in, men det tar de inte emot längre.


Catarina Brink, Svågadalen:
– Det kan nog krångla till det en del för de äldre, som inte har internetbank. Det är nog på gott och ont. Själv har jag inte haft några problem.


Åke Johansson, f.d. Ljusdal:
– Jag var just och bytte bank just därför att jag ska kunna ha kontanter. Det är ju ett betalningsmedel, så det vill jag kunna använda. Jag tror att bankerna har mist många kunder på grund av detta.