Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är dags för Bissen Brainwalk i Edsbyn – vi sänder live

I morgon smäller det. Bissen Brainwalk arrangeras i Edsbyn för fjärde året i rad. Vi på helahälsingland.se kommer att livesända evenemanget med start 13:48. Missa inte det.

För tio år sedan drabbades Gunilla Frid Nilsson av en hjärnblödning. Sex år senare tog hennes dotter, Maria G Nilsson, arrangemanget Bissen Brainwalk till Edsbyn. Evenemanget bygger på att lokalbefolkningen sluter upp i en fem kilometer lång promenad.

Anmälningsavgiften kostar 50 kronor för vuxna och 20 kronor för barn – intäkterna går oavkortat till den forskning som bedrivs inom hjärnskador och hjärnsjukdomar.

Läs också: På marsch med Bissen

Läs också: Med Maria hela vägen in i kaklet

Imorgon är det dags igen. Klockan 14:00 på idrottsplatsen Ön i Edsbyn går promenaden av stapeln. Vi på helahälsingland.se kommer finnas på plats för en livesändning. Klockan 13:48 drar vi igång med spännande intervjupersoner och inslag. Givetvis kommer vi att knata med de första metrarna.

Ovan kommer du kunna följa vår femton minuter långa livesändning. Har du inte möjlighet att titta? Ingen fara. Reprisen tankas upp i efterhand. Missa inte!

Läs också: Efter stroken – här går han med Bissen