Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den vården värd att hylla – tack akuten i Hudiksvall

Josefine tackar för snabb och bra vård.

Kära sjukvård. Jag har hört talas om dig, ofta i negativa ordalag. Att du missat saker, låtit människor vänta och så vidare. Jag har sällan haft kontakt med dig men då jag blev tvungen visade du dig från din bästa sida.

Efter att ha remitterats från hälsocentralen till akuten så fick jag där träffa en fantastisk läkare som lyssnade, fick mig att känna mig trygg och tagen på allvar, inte bara då det gällde de fysiska symtomen. Han tog även min oro på allvar.

Inom loppet av två dygn hade jag sedan tagit en massa blodprover, genomgått neurologiska tester, remitterats, kallats och genomfört magnetkameraundersökning. Därefter tog det bara några dagar innan jag fick svar. Det kallar jag snabb, bra vård, värt att hylla!

Då sjukvården ofta får uppmärksamhet när den inte fungerar så tycker jag att det är på sin plats att även lyfta fram när det fungerar, dessutom fungerar helt fantastiskt bra!

Det är fint att träffa människor som verkligen är på rätt plats. Tack akuten i Hudiksvall!

Josefine

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel