Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Delsbo klart bättre än Bergsjö på Delsbo IP

Annons

Redan i första halvlek tog Delsbo greppet om hemmamatchen mot Bergsjö på torsdagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i division 4 Hälsingland herr i fotboll slutade 3–0.

– Vi gör en tillräckligt bra insats för att vinna idag, utan att vi glänser på något sätt men segern var det absolut viktigaste. Kändes lite som en måstematch med tanke på läget i tabellen, hade vi varit sex poäng efter hade det känts tufft, nu är vi tre poäng efter och det känns som ett väldigt bra slagläge. Det blir roligt att jaga i höst. Bra för oss med lite vila nu så får vi förhoppningsvis tillbaka de fem, sex spelare som missat stora delar av våren på grund av skador, kommenterade Delsbos tränare Jesper Karlsson efter matchen.

Matchen blev den femte i rad utan seger för Bergsjö.

Delsbos målskyttar var Erik Bryngelsson, Emil Sallander och Filip Paulsson.

Resultatet innebär att Delsbo ligger kvar på andra plats och Bergsjö på sjunde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Delsbo är Bollnäs Kurd. Lagen möts lördag 27 juli 14.00 på Delsbo IP. Bergsjö tar sig an Ilsbo borta fredag 26 juli 19.00.