Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Deep Purple klara för Rockweekend

/

Det legendariska hårdrocksbandet Deep Purple är klara för sommarens Rockweekend. Festivalen blir den 8–10 juli, men fortfarande vägrar Martinus Eriksson att kommentera var den kommer att äga rum.

Annons

Nu kan Martinus Eriksson presentera en av årets huvudattraktioner vid sommarens hårdrocksfestival. Det är stilbildarna och de levande legenderna i engelska Deep Purple som är bokade och klara.

Trots att det nu är över 40 år sedan bandet startade, turnerar de fortfarande världen runt och i bandsättningen finns fortfarande tre medlemmar, Ian Gillan, Ian Paice och Roger Glover, kvar från den klassiska sättningen.

Rykten har funnits om att årets festival skulle flyttas till Söderhamn, men förra veckan framkom att Martinus Eriksson sökt hjälp med viss sponsring från Bollnäs kommun. Och då var utgångspunkten att Rockweekend skulle arrangeras i Kilafors.

Men fortfarande vill inte Martinus Eriksson släppa några ytterligare kommentarer.

- På onsdag kommer ytterligare information om årets Rockweekend, säger Martinus Eriksson.

Han bekräftar att det redan är klart med ytterligare artister, men vilka det är och i vilken form årets festival kommer att bli vill han inte berätta om. Han vill inte ens kommentera var festivalen kommer att äga rum, inte ens om den kommer att bli i Bollnäs kommun eller någon annanstans.

Mer läsning

Annons