Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Vildarna i Region Gävleborg – stig åt sidan!

Zettlin, Mörtman och Näsholm – stig åt sidan! uppmanar Henrik Olofsson, Sjukvårdspartiet. När man lämnar sitt parti så lämnar man även sin plats i fullmäktige.

Demokratin har fått tre vildar i Region Gävleborg. Detta är så tragiskt eftersom dessa tre herrar inte tillhör någonting, de är partilösa, utan respekt för demokratin. De är folkvalda men valt att lämna sitt parti, de sitter kvar på sina platser i fullmäktige och representerar plötsligt ingen annan än de själva.

När man lämnar sitt parti så lämnar man även sin plats i fullmäktige.

Egoisternas tre musketörer som tappat sina rötter och inte vet vart de hör hemma.

Stig Mörtman var Liberal och vinglade över till sjukvårdspartiet och nu vinglar han vidare till Moderaterna? Vart ska du? vet du inte vart du hör hemma? Snart har du varit vandringspokal i alla partier. Lämna din plats i fullmäktige och visa respekt för demokratin. Det finns engagerade politiker som väntar på att du ska sluta så att de får ta över din stol.

Jan Näsholm, vad gör du som vilde? Ja, det är ju inget alls! så varför? Lämna din plats och släpp fram de som vill jobba för en bättre sjukvård i länet. Ta pension herr Näsholm.

Stig Zettlin, den av de tre som har störst erfarenhet och är mest slipad av de tre vildarna. Du har så fina meriter att lägga till din karriärlista men att välja att avsluta din politiska karriär som vilde är förvånande. Du om någon borde kliva av och visa väljarna den respekten. Varför? Vad blir bättre av att du sitter kvar? Skäms du inte?

Det är så löjligt det ni tre gör. Så otroligt respektlöst mot väljarna i Söderhamn, Ockelbo och Gävle.

Så till er Stig, Jan och Stig: vakna nu och inse att er tid är förbi. Ni är inte politiker. Ni är just nu ingenting annat än vildar i demokratin, så stig åt sidan. Lämna era stolar i Region Gävleborg.

Henrik Olofsson, regionråd i opposition, Sjukvårdspartiet Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel