Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De ordnar livesänt midsommarfirande på Ystegårn: "Alla ska känna att de är inbjudna"

De brinner för bygden, och vill att alla ska kunna delta i ett midsommarfirande trots coronatider. Därför kommer Ulrika Beijer och Ann-Sofie Lundvall fira midsommar på Ystegårn, som även kommer att sändas på helahälsingland.se under midsommarafton.
– Alla ska få en familjär känsla, känna att de är inbjudna, säger Ulrika Beijer.

Efter succén med en miniturné på äldreboenden och nationaldagsfirande på Köpmanberget, kommer nästa drag från arrangörerna Ulrika Beijer och Ann-Sofie Lundvall: midsommarfirande från Ystegårn i Forsa.

Vad är det som kommer att hända på Ystegårn?

– Vi kommer livsända en och en halv timmes underhållning, det blir musik, samtal och trevligheter. Vi har tänkt i formen av en midsommarlunch, där vi kommer att ha inbjudna gäster, både musikaliska och andra gäster, säger Ulrika Beijer och Ann-Sofie Lundvall.

– Tanken är att vi vill visa upp vad vi verkligen har i Hälsingland, både vilka karaktärer som finns, entreprenörsandan, konstnärskapet och musikaliteten, säger Ulrika Beijer.

Vilka gäster kommer ni att ha med?

– Den musikaliska underhållningen kommer bland annat Åsa Jinder, Östen Eriksson och Ulrika Beijer att stå för. Även Gustaf Johnsson från Selma & Gustaf, Johan Timan, Kristofer Sundman och gruppen Yrväder från Nordanstig kommer att uppträda.

Cia Olsson kommer berätta om Ystegårns historia. Bengt Wiklund, Pamela Andersson, Pär Johansson, Per Sonerud och Josefine Mörk kommer att delta i samtal vid lunchbordet.