Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har sökt jobbet som informationschef i Ljusdal

Sju personer har sökt jobbet som informationschef i Ljusdal kommun. Anställningsintervjuerna ska påbörjas nästa vecka och en kandidat väntas presenteras i början av sommaren.

I höstas tog Anna Kjellander tjänstledigt från tjänsten som kommunens informationschef för att studera. Inledningsvis handlade det om ett års studier men efter ett tag stod det klart att Kjellander inte skulle återvända till sin post.

I hennes ställe har Pär Jonsson, före detta medarbetare på Ljusdals-Posten , agerat tillförordnad chef. Han är också en av personerna som sökt jobbet.

Här är de sökande

Frida Jonsson, Ljusdal

Ida Zetterquist, Ljusdal

Ingela Lekfalk, Luleå

Johan Dahlqvist, Åkersberga

Margita Söderqvist, Arbrå

Pär Jonsson, Ljusdal

Tomas Burvall, Bollnäs

Informationschefsjobbet är en av de sista pusselbitarna för kommunens som så sent som i höstas befann sig i ett pressat läge där fem av sju toppchefer hade slutat eller skulle sluta. Det finns redan en färdig kandidat för jobbet som samhällsutvecklingschef och början av sommaren väntas en informationschefschef kunna presenteras.

Läs mer: Han föreslås bli ny samhällsutvecklingschef i Ljusdal