Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dansglädje på Slottegymnasiets scen – avslutning för dansgrupperna i Ljusdal

Runt 80 barn från kommunen dansade tillsammans i aulan på Slottegymnasiet under söndagen när det var dags för dansgrupperna att ha avslutning.

Danslärarna Emelie Holmberg, Emelie Persson och Linda Blomgren drog fullt hus i slottegymnasiets aula på söndagen då deras elever från dansgrupperna hade sin avslutning. Föräldrar och anhöriga kom för att se sina barn dansa till bland annat Panetoz hit från Melodifestivalen "Håll om mig hårt". – Jag har sett de här barnen från att de var runt 6-7 år, och nu är de 13 år och gör väldigt avancerade koreografier, säger Emelie Persson, danslärare.

Som mest var det kring 80 barn som tillsammans förflyttade sig samspelta över senen på Slottegymnasiet. Två föreställningar var inbokade under söndagen och nervositeten gick inte att ta miste på bland dansarna. Fniss och ben som inte ville stå stilla och ivriga leenden – avslutningen för dansgrupperna var mer än lyckad.

Läs även: Danskompani på hjul besökte Ljusdal: "Många säger att de inte har sett något liknande"

Läs även: Dans med ett uppdrag sped glädje i Färila