Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Danielsson återvänder till Hudiksvalls HC

Hudiksvalls HC har gjort klart med ännu ett nyförvärv. Det är en försvarare med ett förflutet i klubben som återvänder.

Backen Anders Danielsson, 26, återvänder till Hudiksvall efter två år med Stjernen i norska högstaligan. Kontraktet är skrivet på ett år över säsongen 2014/2015

– Med tanke på att jag trivdes mycket bra i Hudiksvall sist jag var här och att jag nu får spela i ett topplag var bidragande orsaker till att det blev Hudik Hockey igen, säger Anders Danielsson.

Han blir ett viktigt nyförvärv i HHC som försöker stärka upp defensiven. Någonting som Danielsson kommer kunna bidra med kommande säsong.

– Efter två år i Norge tycker jag att mitt spel har mognat där framförallt defensiven har blivit bättre, säger han.

Totalt har Anders Danielsson gjort 101 matcher i divsion 1 varav 63 matcher i HHC-tröjan. Dessa gjorde han under säsongerna 2010/2011 och 2011/2012, innan han flyttade till Norge. Dessutom har 26-åringen gjort 21 matcher i SHL för Mora IK.

– Anders är en allround back med styrkan i defensiven som dessutom känner till laget och staden sedan tidigare. Dessutom ger han rutin efter att ha spelat i en bra liga som högstaligan i Norge, säger HHC-tränaren Fredrik Johansson om sitt nyförvärv.