Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dåligt pålästa om Sörfjärden

Var på mötet i Gnarpsviljan, det var inte alls så lugnt som det stod i tidningarna. Talare som lade fram fakta för politikerna så att de blev nästan svarslösa.

Jag bor själv inte i Sörfjärden, men känner en del som bor där. Var på mötet i Gnarpsviljan, det var inte alls så lugnt som det stod i tidningarna. Talare som lade fram fakta för politikerna så att de blev nästan svarslösa, speciellt Sven-Åke Eriksson och Stig Eng. Nästan 300 personer ställde sig upp och applåderade kritiska inlägg.

En så dåligt påläst panel har jag sällan skådat. Vad vet månskensbönder om vatten- och avloppsfrågor? Hur kan folk från Mitt Sverige vatten sitta med i Nordanstigs vattens styrelse? Det måste vara horribelt att tvinga på folk en kommunal lösning, när man redan har en bra anläggning, dessutom till ett så högt pris. Den utredning som skall göras kommer säkert att medföra att befintliga anläggningar underkänns.

Om det nu måste byggas ett reningsverk varför inte dra ledningar till det i Gnarp? Hänvisar till nedläggningen av Harmånger. Hur ska Tord Wannberg kunna stå till svars? Det är nog dags för förändringar i kommunstyrelsen.

Pelle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel