Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingemar Andersson om Orsayran: "Det blir lugnt"

I Orsa fick man finbesök på Yran som ägde rum under onsdagskvällen. Den populära profilen från Hälsingland levde om ordentligt men påstod att det skulle bli en sansad kväll.

– Det blir lugnt, menade Ingemar.

Annons

Under onsdagskvällen var det i vanlig ordning dags för Orsayran och det bjöds på musik i alla dess former. Körer, rockband och folkmusiker var på plats.

Men någon som drog särskilt mycket uppmärksamhet till sitt bord i tältet hos älvdalingarna från Dalgatan 118 var internet-profilen IngemarAndersson. Karaktären har gjort sig känd genom youtube-filmerna Småstadsliv men slog igenom ordentligt när han gjorde filmer från ”Garderoben” inför Leksand IF:s kvalmatcher tidigare i år.

Läs även: "nu blir det drag" Ingvar är tillbaka

Ingemar hamnade vid

Det var därmed inte av en slump som Ingemar hamnade vid ett bord fullt av tjejer klädda i Leksands matchtröja.

– Det här är min första yra, och vi har väldigt roligt. Det är mest kvinnor i leksandströjor vid mitt bord. Konstigt att jag satte mig här, säger Ingemar med en viss ironi i rösten.

Han utvärderar också yran såhär:

– Det är ju bara yra en gång per år, detta är ju helt magiskt. Men egentligen har jag lovat frugan att vara i husvagnen nu för att titta på "Brave heart" och göra varma mackor.

Mer läsning