Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för tv-klassiker

Värmland vann de två första upplagorna, 1959 och 1960. Stockholm har vunnit den klassiska hockeyturneringen de senaste två åren.

På onsdag, inleds årets turnering och Hälsingland är med. Närmare bestämt i värmländska Kristinehamn.

Turneringens namn? Tv-pucken, förstås.

Annons

Många svenska hockeylirare har på vägen mot ära och berömmelse gått via tv-pucken. Säkert kommer någon framtida hockeystjärna att finnas med även under årets Tv-pucken.

– Så är det. Killarna tycker det ska bli jättekul att få möta de bästa i landet och att få visa upp sig för talangscouter. Det är många på plats under tv-pucken, säger Dan Nordin, en av två tränare.

I årets turnering får Hälsingland i gruppspelet möta Göteborg, Jämtland/Härjedalen, Stockholm 1, Västergötland och Värmland. Hälsingland ställs mot Värmland på onsdag klockan 13.00 i sin första match.

– Jämtland ska vi kunna slå och kanske Värmland. De andra lagen gäller det ligga rätt mot och inte gå bort sig mot, säger lagkaptenen Filip Myhrman, S/L Hockey.